Ce s-a ales de Irinel Columbeanu, la 8 ani de la divorţul de Monica Gabor. Răsfăţul iubitei, pe primul loc!

+4 click pentru
galerie

Ce s-a ales de Irinel Columbeanu, la 8 ani de la divorţul de Monica Gabor. Răsfăţul iubitei, pe primul loc! © arhivă

Au trecut opt ani de când Irinel Columbeanu a divorţat de Monica Gabor cu mare tam tam! După acel moment, afaceristul din Izvorani a rărit-o cu apariţiile la evenimente şi pe micile ecrane. Nu a mai vrut să fie în atenţia publică şi iată că, acum, pare-se că se bucură de această decizie. Îşi trăieşte viaţa, iubeşte şi este fericit!

În 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor îşi spuneau "adio" cu scandal la televizor. Tot atunci a început şi lupta pentru custodia fetiţei pe care o au împreună, iar apariţiile sale pe micile ecrane au avut legătură doar cu micuţa, prin faţa tribunalelor.

Apoi, după o bună perioadă în care nu s-a mai ştiut nimic de el, Irinel Columbeanu a apărut la braţul Oanei Cojocaru, numită ulterior de presa mondenă "iubita tinerică a lui Iri". Afaceristul de la Zăvorani a cucerit-o pe bruneta mai tânără cu 40 de ani pe Facebook, după ce a întâlnit-o la un festival de modă. El era spectator, iar ea urcase pe podium să înmâneze premii.

Cei doi se iubesc de atunci şi, deşi la începutul relaţiei tatăl Oanei nu a fost de acord cu povestea lor, acum, îi vedem tot împreună. Recent, Irinel a fost la un eveniment alături de Oana Cojocaru, iar fotografiile postate pe reţelele de socializare îi arată cu zâmbetul pe buze.

Care e secretul? Ei bine, Iri a găsit reţeta perfectă pentru a o ţine aproape de el pe bruneta sexy. Potrivit informaţiilor apărute în presă, iubita lui Iri nu are voie să facă declaraţii despre el sau despre relaţia lor, decât după ce primeşte acordul. Apoi, nu mai iese atât de des singură în public şi i-a rărit şi prezenţa la prezentările de modă, acolo unde, altă dată, făcea furori.

Aşadar, ce s-a ales de Iri acum? Afaceristul iubeşte cu foc, se ocupă în continuare de afaceri şi creşte fetiţa pe care o are împreună cu Monica Gabor. Irina este, fără doar şi poate, cea mai mare realizare a lui! Din punct de vedere fizic, trecerea anilor nu prea şi-a spus cuvântul pentru Irinel Columbeanu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest