Irinel Columbeanu și modelul iubitei perfecte. Afaceristul este amorezat de o tânără după chipul și asemănarea Monicăi Gabor!

+3 click pentru
galerie

Irinel Columbeanu © Facebook

Există un motiv bine întemeiat pentru care Irinel Columbeanu a luat-o de soție pe Monica Gabor, alături de care are și un copil. Afaceristul are, se pare, un tipar bine definit în ceea ce privește femeile cu care se iubește.

Recent, Irinel Columbeanu a fost zărit în compania unei tinere care bifează o mulțime de trăsături fizice ale Monicăi Gabor. Domnișoara este subțirică, înaltă, cu chipul delicat, ca de păpușă, și are părul lung, drept și șaten. Și, cel mai important, este cu mult mai tânără ca el!

Cei doi au fost împreună la un restaurant de fițe din București, unde au zăbovit preț de trei ore. După aceea, Irinel și noua lui cucerire s-au sărutat pasional, sub privirile ascunse ale paparazzilor. La final, întrebat despre aparenta relație, Irinel Columbeanu a fost reținut și nu a comentat subiectul.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, alături de care are o fetiță, pe Irina. Cei doi au divorțat în anul 2011.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro