Mezina Gabrielei Cristea a împlinit 3 luni! Micuța Iris este o frumusețe de copil

+3 click pentru
galerie

Mezina Gabrielei Cristea a împlinit 3 luni! Micuța Iris este o frumusețe de copil © Instagram

Este o zi importantă în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Cei doi mândri părinți marchează trei luni de la venirea pe lume a mezinei lor, Iris. Ca să aniverseze, aceștia au postat o imagine superbă cu fetița lor, alături de un scurt mesaj, în stilul în care și-au obișnuit admiratorii.

Pe 17 iunie, micuța Iris, fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit vârsta de 3 luni. A crescut deja suficient de măricică încât să se vadă clar cât de bine seamănă cu mama ei, dar și cu sora ei, Victoria.

„Vă îmbrățișez azi, când împlinesc 3 luni de când am venit pe lume!”, stă scris alături de o poză adorabilă, postată de mândrii părinți.

Gabriela Cristea, hotărâtă să aibă o siluetă de invidiat

Gabriela Cristea a început deja să scape de kilogramele în plusacumulate pe parcursul celor două sarcini. Vedeta este adepta ceaiurilor de slăbit, motiv pentru care a intrat în colimatorul fanilor.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat Gabriela Cristea.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest