Fetelor, atenţie! Ispita Andi, cu gândul la fosta iubită. "Regret că drumurile vieţii ne-au dus separat"

+3 click pentru
galerie

Fetelor, atenţie! Ispita Andi, cu gândul la fosta iubită. "Regret că drumurile vieţii ne-au dus separat" © Foto: Instagram

Andi este unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi ispite de la "Insula Iubirii". El a primit o notorietate imensă după cele întâmplate în emisiune cu Hannelore, iar femeile roiesc în jurul lui.

Chiar şi aşa, ispita Andi a dat de înţeles că încă se mai gândeşte la fosta iubită. Chiar dacă drumurile lor s-au despărţit, ispita Andi a vorbit la Antena Stars cu mare admiraţie şi respect despre prima lui iubită, despre care spune că a însemnat enorm în viaţa lui, mai ales că despărţirea de ea pare că încă îl marchează.

CITESTE SI: Imaginea cu Andi de la "Insula Iubirii" care i-a şocat pe fani. "Zici că eşti păpuşă gonflabilă"

"Îmi aduc aminte cu drag de prima mea iubită. Prima experienţă în dragoste îmi ghidează şi acum relaţiile. Prima mea iubită a fost un monument de feminitate şi de căldură şi m-a iubit peste măsură. Distanţa ne-a făcut să încetăm relaţia. La 21 de ani eram foarte gelos. Gelozia ne-a măcinat relaţia. Regret că drumurile vieţii ne-at dus separat. Fosta mea iubită este exact tiparul de femeie pe care îl caut. La o femeie îmi plac trăsăturile fine şi naturale", a spus ispita Andi la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro