Ispita Bianca, despre dansul lasciv din fața lui Eusebiu: „Poate s-a întâmplat mai mult, dar nu vreau să spun” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ispita Bianca, despre dansul lasciv din fața lui Eusebiu: „În următoarele episoade o să fie mișto rău!” VIDEO © captură video

Eusebiu era considerat a fi cel mai „cuminte” concurent de la „Insula Iubirii”, însă farmecele frumoasei ispite Bianca i-au cam pus capac acestuia!

În seara de luni, ispitele le-au dansat super sexy concurenților, iar Eusebiu, cel mai matur concurent de la „Insula Iubirii” și partenerul Teodorei s-a arătat a fi cu adevărat imrpesionat de dansul hot al brunetei. Prezentă în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Bianca a povestit totul despre seara în care a dansat pentru Eusebiu. 

„Nu i-am făcut nimic, absolut nimic. Aaș a fost să fie...noi am început de dimineață practic, am luat prânzul împreună, ne-am cunoscut puțin și seara i-am promis că îi voi face un dans și nimic mai mult. Eu trebuia să dansez 5 minute și am dansat 45 de minute. Am dansat din plăcere, pentru că îmi place foarte mult să dansez. El voia să-i arate iubitei că poate să reziste, că este un băiat serios. Știa că iubita lui o să vadă imaginile...” a povestit ispita Bianca, la „Agenția VIP”.

S-a despărțit de iubit, după filmările de la „Insula Iubirii”

Ispita Bianca a povestit că ea și iubitul său și-au spus adio din cauza geloziilor, din cauza neîncrederii, dar și din cauza faptului că focoasa brunetă a jucat rolul de ispită, la „Insula Iubirii. 

„Nu doream să mă mai împac. Am fost despărțiți...Probabil o să fie supărați, știu că lumea de acasă mă judecă, dar e un rol. Eu știu ce vreau de la viață. Fără încredere, nu ai ce să faci în viață...Poate s-a întâmplat mai mult, dar nu vreau să spun” a mai spus focoasa brunetă, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro