Nici dacă vezi nu crezi! Ispita Bianca Pop, de nerecunoscut acum 13 ani. Nu, nu e exagerare!

+3 click pentru
galerie

Nici dacă vezi nu crezi! Ispita Bianca Pop, de nerecunoscut acum 13 ani. Nu, nu e exagerare! © Facebook

Pune bărbații pe jar la „Insula iubirii” și încinge imaginația celor care o urmăresc în mediul online. Ispita Bianca Pop este o bombă sexy în adevăratul sens al cuvântului. Dar a avut de tras ceva pentru a ajunge aici.

Nu o zicem noi, ci imaginile care fac cât o mie de cuvinte. În urmă cu aproximativ 13 ani, Bianca Pop era o persoană cu totul diferită.

Și, în mod uimitor, nu este deloc o exagerare! Blondă, fără operații, sută la sută tunată, Bianca este parcă „scoasă” dintr-un alt film. Până și fanii au rămas muți, unii remarcând că diferența este ca de la cer până la pământ!

Ispita Bianca, despre dansul lasciv din fața lui Eusebiu

În seara de luni, ispitele le-au dansat super sexy concurenților, iar Eusebiu, cel mai matur concurent de la „Insula Iubirii” și partenerul Teodorei s-a arătat a fi cu adevărat imrpesionat de dansul hot al brunetei. Prezentă în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Bianca a povestit totul despre seara în care a dansat pentru Eusebiu.

„Nu i-am făcut nimic, absolut nimic. Aaș a fost să fie...noi am început de dimineață practic, am luat prânzul împreună, ne-am cunoscut puțin și seara i-am promis că îi voi face un dans și nimic mai mult. Eu trebuia să dansez 5 minute și am dansat 45 de minute. Am dansat din plăcere, pentru că îmi place foarte mult să dansez. El voia să-i arate iubitei că poate să reziste, că este un băiat serios. Știa că iubita lui o să vadă imaginile...” a povestit ispita Bianca, la „Agenția VIP”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro