Ispita Dana, adevărul despre relația cu Florin Salam: "Mă învârteam într-un cerc care nu era ok pentru mine"

Ispita Dana, adevărul despre relația cu Florin Salam: "Mă învârteam într-un cerc care nu era ok pentru mine" © captură video

Este o femeie extrem de sexy, care face furori pe oriunde merge, însă puțini sunt cei care îi știu trecutul. Dana, fostă ispită la Insula Iubirii, a trăit o mare dezamăgire în dragoste după nouă ani de relație. 

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, ispita Dana a povestit despre adolescența ei, când s-a îndrăgostit prima dată și a stat alături de același bărbat timp de nouă ani. Din păcate însă, a primit o lovitură dură. A fost înșelată și a decis să pună punct. 

Cât despre resupusa relație cu Florin Salam despre care s-a vorbit în urmă cu câțiva ani, Dana susține că nimic nu este adevărat. Au colaborat și nimic mai mult.

"A avut o relație de vreo nouă ani, de la 16 ani. Nu e nimic despre care vreau să vorbesc. Eu sunt singură. El nu consuma alcool, consuma femei. M-a înșelat, da. 

N-am avut niciodată o relație cu Florin Salam. Dansatoarea lui preferată nu era dansatoare atunci. Suntem prieteni, mă rog, eram, nu mai ținem legătura. L-am cunoscut cu mult înainte de a o cunoaște el pe Roxana. Pe mine nu mă plătea el, mă plăteau oamenii la care mergeam. Mă învârteam într-un cerc care nu era ok pentru mine. Am decis să renunț la asta și am făcut o alegere bună. Câștig vreo 4-5000 de euro pe lună", a spus ispita Dana.

Dana deține un magazin în Capitală, se ocupă de make-up și susține că are câștiguri lunare care îi permit să își facă poftele. Nu se mai gândește la dans.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro