Ispita Irina a fost la un pas de a muri, iar dovada i-a rămas pe corp: „De fiecare dată când mă uitam la pielea mea, plângeam”

+3 click pentru
galerie

Ispita Irina a fost la un pas de a muri, iar dovada i-a rămas pe corp: „De fiecare dată când mă uitam la pielea mea, plângeam” © Instagram

Una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula iubirii” a trecut printr-o adevărată cumpănă, acum câteva luni. Irina, care a participat în sezoanele 4 și 5, a fost la un pas de moarte, iar doar o drâmă de noroc a scăpat-o de o adevărată tragedie. În urmă rămân, însă, urme vizibile, care au complexat-o o buncă bucată de vreme.

Irina a povestit în mediul online că a fost la un pas de moarte, din cauza unei toxinfecții alimentare. Fosta ispită a reușit să supraviețuiască datorită rezistenței organismului ei, însă asta nu a scăpat-o de niște urme vizibile ale luptei sale.

Ispita a mai explicat că a rămas cu niște pete pe corp, care trec foarte greu și care o făceau, o perioadă, să izbucnească în lacrimi de fiecare dată când se uita în oglindă.

„Acum câteva luni, în urma unei cine în unul din cele mai bune restaurante din București, m-am ales cu o toxi infecție alimentara severa. Toxinele pe care le-am avut în sânge m-ar fi putut omorî dacă nu as fi avut organismul puternic. În urma toxinfecției am rămas cu niște pete pe corp, care după cum observam atât eu cât și doctorii, trec foarte greu. De fiecare data când ma uitam la pielea mea, plângeam”, a scris Irina, pe rețelele de socializare.

Tot ea a adăugat că vede partea plină a paharului: această experiență a făcut-o să-și dea seama că trebuie să se reapuce de un stil de viață sănătos. Drept urmare, plănuiește să își regleze alimentația și să se apuce din nou de sport.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest