Ispita Maria Ilioiu, din nou singură, la o lună după ce a fost cerută în căsătorie: "S-a rupt lanțul de iubire"

+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu s-a despartit de iubit © Facebook

Focoasa ispită de la "Insula Iubirii" anunța cu surle și trâmbițe în urmă cu o lună că este gata să îmbrace rochia de mireasă. Îndrăgosteala a apus și acum Maria Ilioiu este o femeie singură și fără obligații. 

"S-a rupt lanțul de iubire / Și-anceput a rugini / Nu te mai gândi la mine Ce a fost nu va mai fi... 😅👉💔 Gata, i-am dat inelul înapoi, fiecare merge pe drumul lui, sunt mai liniștită singură, decât într-o relație toxică. Totul în viața ține de alegeri... Eu alesesem prost de la început și mă învârteam într-un cerc, fără rost. Important este să-ți găsești puterea să pui punct, dacă nu te înțelegi și nu ești fericit... Va urez frumusețe în jurul vostru și va îndemn să plecați fără să vă uitați înapoi, dacă nu va potriviți și nu va completează, decât să trăiți 3 zile de răi și 7 de iad... Ce pot să spun... Mi-ar fi plăcut să trăiesc o iubire că-n filme, dar uite că n-a fost...", a scris Maria Ilioiu, pe Facebook. 

Și așa s-a termninat povestea de iubire a sexoase ispite de la "Insula Iubirii". Cu toate acestea, Maria Ilioiu nu își face prea multe griji pentru că nu duce lispă de admiratori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro