Ispita Maria Ilioiu i-a dat pe spate pe bărbați! Focoasa roșcată s-a afișat cu posteriorul bombat la înaintare. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ispita Maria Ilioiu i-a dat pe spate pe bărbați! Focoasa roșcată s-a afișat cu posteriorul bombat la înaintare. VIDEO © Instagram

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” și-a dat fanii pe spate1 Focoasa roșcată s-a afișat pe Instagram într-o ipostază de zile mari și i-a făcut pe bărbați să suspine!

Pe contul ei de Instagram Maria Ilioiu a postat o fotografie super hot, care le-a dat mari palpitații bărbaților. Focoasa ispită a îmbrăcat un costum de baie negru și a lăsat la vedere formele ei apetisante: fundul perfect bombat, de braziliancă, sânii siliconați și abdomenul fără cusur, astfel că internauții au înroșit butonul de like și au complimentat-o pe măsură pe roșcată.

Maria Ilioiu o compătimește pe Denisa, după ce Adrian a denigrat-o la „Insula Iubirii”

Maria Ilioiu o compătimește pe Denisa și condamnă modul în care și-a încheiat relația Adrian. Mai mult decât atât, Maria Ilioiu a mărturisit, încă o dată, cât de antipatic îi este Adrian.

"Nu-l suportam, mi-a fost greu să îl suport. Am făcut un om fericit, cu asta m-am ales. Să-mi dea niște Acatiste. Eu trebuie să rămân lângă el în emisiune, n-am voie să zic. El nu s-a prins deloc. Mi-e milă de Denisa, nu ne-am întâlnit, ne-am văzut la televizor. Mă pun în locul ei, sunt femeie, e urât din partea lui că a denigrat-o", a declarat Maria Ilioiu, la Xtra Night Show.  

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro