Cea mai sexy ispită masculină de la „Insula Iubirii” dă cărțile pe față! Mircea, totul despre ce nu se vede la tv: „Știu care este rolul meu acolo” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cea mai sexy ispită masculină de la „Insula Iubirii” dă cărțile pe față! Mircea, totul despre ce nu se vede la tv: „Știu care este rolul meu acolo” VIDEO © captură video

În această seară, cea mai sexy ispită masculină de la „Insula Iubirii”, Mircea, a fost prezent în platoul emisiunii „Agenția VIP”, acolo unde a povestit totul despre ce nu se vede la tv în cel mai tare reality-show. 

Mereu sigur pe el și cu o maturitate care îl caracterizează, Mircea a povestit la „Agenția VIP” totul despre culisele „Insulei Iubirii”. 

„Mi se pare diferită povestea asta, fiecare concurent are o poveste a lui. Fetele sunt destul de frumoase, destul de ok...concurenții sunt și ei ok. 
Recunosc și acum, stau un pic mai calm, analizez un pic mai mult, nu mă mai arunc cu capul înainte, nu mai ofer totul...O să fiu un pic mai calculat, mai liniștit, o s analizez un pic mai mult situația.

Se știe cam pe unde mă arunc...Vreau să nu mai fac aceeași chestie pe care am făcut-o în sezonul trecut, nu vreau să mai investesc atât. Eu sunt mulțumit de ceea ce am făcut, sunt împăcat cu mine...Eu știu care este rolul meu acolo. Ideea e să fii tu însuți, să fii liniștit, nu să joci un rol. Rămân în continuare singur...eu încerc să răspund de câte ori am ocazia, tuturor celor care îmi scriu” a povestit ispita Mircea, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro