Îţi mai aminteşti de artistul de nota "zece"? Cum arată Florin Chilian după ce a slăbit 13 kilograme în 15 zile

Florin Chilian împlineşte curând frumoasa vârstă de 50 de ani şi este mai în formă ca niciodată. Artistul a slăbit 13 kilograme în doar 15 zile. Oare care să fie secretul?

Florin Chilian rămâne artistul care ne-a încântat sufletele cu talentul, dar şi cu piesele lui, numai una şi una. Ei bine, pe lângă viaţa profesională, care îi merge de minune, pe plan personal, artistul a întâmpinat unele probleme cu greutatea, ajungând la 100 de kilograme.

Cum pentru o viaţă sănătoasă trebuie să ne menţim cât mai în formă, Florin a pus piciorul în prag şi a hotărât să ţină o dietă minune, aceasta fiind considerată de medici una drastică şi periculoasă pentru organism.

Artistul a postat pe pagina lui de Facebook dieta minune, prin care explică cum a ajuns la kilogramele dorite într-un timp atăt de scurt. "Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac…15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc", a scris Florin Chilian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro