Îţi mai aminteşti de Maria Dinulescu din "Vocea Inimii"? "Actriţa diamant" s-a stabilit în Amsterdam

+2 click pentru
galerie


Maria Dinulescu sau cum a initulat-o presa, "actriţa diamant", este una dintre cele mai norocoase românce. Maria a debutat în telenovelele româneşti, ajungând uşor uşor direct la Cannes.

Maria Dinulescu are 38 de ani şi poate spune cu mâna pe inimă că este una dintre cele mai bune actriţe din ţara noastră. Talentul de care aceasta a dat dovadă de-a lungul anilor a propulsat-o peste hotare, chiar la festivalul de film de la Cannes. De asemenea, a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul Maya, din filmul "Stepping Out", premiat la Los Angeles.

Actriţa a locuit o vreme în Los Angeles şi mai apoi la New York. Cu toate că America este un loc de vis, pentru Maria nu a fost chiar aşa, rolurile împuţinându-se din cauza accentului pe care aceasta îl prinsese. "În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani...M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare.", a declarat Maria Dinulescu. 

Deşi nu totul a fost roz în viaţa ei, "actriţa diamant" nu s-a lăsat bătută, luptând pentru visele ei. În prezent, aceasta s-a stabilit în Amsterdam, unde s-a specializat în regie de film. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro