Iubitul Oanei Radu are nevoie de transfer urgent în străinătate, după ce a fost incendiat

Iubitul Oanei Radu, transferat de urgență în străinătate, după ce a fost incendiat © Facebook

Informații de ultimă oră în cazul iubitului Oanei Radu, incendiat în Craiova! Alin a suferit arsuri de gradul 3 pe mai mult de 75% din suprafața corpului și are nevoie urgentă să fie transferat în străinătate. 

Alin, iubitul Oanei Radu se află în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui atac de-a dreptul nebunesc. Acesta a fost incendiat în plină zi, după ce un bărbat de 32 de ani a aruncat benzină în scara unui bloc, dar nu înainte de a arunca și pe trecători. Printre aceștia s-a aflat și Alin, iubitul Oanei Radu, care a suferit arsuri de gradul 3 pe mai mult de 75% din suprafața corpului. 

Medicii susțin că starea acestuia este extrem de gravă și are nevoie, urgent, de un transfer în străinătate, notează jurnaldecraiova.ro.

Luptătorii SAS au intervenit

Incidentul a avut loc marți, informează IPJ Dolj. Autoritățile au fost sesizate în privire cu un bărbat care stropește cu benzină persoanele dintr-un bloc din Craiova, dar și pe cele care trec prin zonă.

La fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de poliție, luptători SAS, dar și jandarmi și pompieri. Au identificat apartamentul în care se afla bărbatul, l-au localizat pe agresor și l-au imobilizat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 32 de ani care a aruncat cu benzină în scara unui bloc, dar și pe trecători, după care a incendiat totul. Printre victime s-a numărat și iubitul Oanei Radu, Alin. 

„În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a anunțat IPJ Dolj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro