Iubita lui Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate! "Arătam de parcă eram bătută"

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate! "Arătam de parcă eram bătută" © Instagram

Frumușica lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Cu ajutorul medicilor și a tratamentelor, modelul a reușit să se repună pe picioare.

"Am făcut o infecţie la ochi care, de 10 zile, nu-mi trece. Pur şi simplu, mi s-a umflat ochiul, am făcut şi hemoragie internă, cred că subconjuctivală, ceva de genul se numea (...) s-a umflat foarte, foarte rău, la modul că arătam de parcă eram bătută. Da, a fost doar la un ochi, dar din cauza tratamentului necorespunzător mi s-a infectat şi celălalt ochi.

Mi-au recomandat 7 zile cu antibiotic, mi-au dat ceva antibiotic, un fel de unguent şi ceva picături, dar, din contră, nu a trecut, mi se pare că s-a agravat şi mai rău şi, cu toate că luam tratamentul corespunzător, mi-a apărut infecţia şi la celălalt ochi.",  a declarat Monica Hill, pentru Antena Stars. 

Monicăi Hill i s-a recomandat să facă o operație la ochi ce presupunea o incizie sub pleoapă.

"Da, mi s-a recomandat şi mie operație, peste 10 zile urma să o fac. Se făcea o incizie în pleoapă, iar după 7 zile, parcă, se scoteau firele. Într-adevăr, rămânea o cicatrice care era vizibilă, deşi era în pliul pleoapei, dar este o chestie care nu este tocmai uşoară, mai ales pentru mine şi pentru meseria mea.", a mai spus iubita lui Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro