Johnule, îţi place cum arată iubita ta acum? Babs şi-a făcut o nouă intervenţie estetică. FOTO

+3 click pentru
galerie

Johnule, îţi place cum arată iubita ta acum? Babs şi-a făcut o nouă intervenţie estetică. FOTO © Instagram

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa şi-a făcut o nouă intervenţie estetică! Inspirată de Daniela Crudu, Babs a decis că vrea şi ea să aibă talie de viespe. Nu a stat mult timp pe gânduri şi rezultatul este wow!

Se pare că Daniela Crudu a dat startul unui adevărat trend în ceea ce priveşte silueta perfectă. Claudia Iosif, cunoscută şi ca Babs, aşa cum o alintă iubitul ei, Dorian Popa, a trecut pe la medicul estetician şi a ieşit de acolo cu o talie de vispe, aşa cum doar la păpuşi mai vezi! 

Claudia Iosif nu este la prima intervenţie estetică. Iubita lui Dorian Popa are mai grijă de corpul ei şi merge des în diferita cabinete şi saloare de înfrumuseţare.

Dorian Popa, pregătit să-şi întemeieze o familie cu Babs

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Posesor al unui trup ce l-ar face gelos și pe Adonis, nu este de mirare că este dorit de multe reprezentate ale sexului frumos.

Ei bine, domnișoarele doritoare nu prea au nici o șansă, pentru că inima lui Dorian aparține Claudiei Iosif sau Babs așa cum o alintă. Cei doi au o relație de ani buni, iar acum Dorian Popa pare mai pregătit ca niciodată să își întemeieze o familie și să devină tătic. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro