Iubita lui Cătălin Botezatu, prima reacție după ce s-a scris că este "prizoniera" în China, la un concurs de Miss: "Am slăbit 4 kilograme"

+3 click pentru
galerie

Monica Hill © Instagram

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu participă la un concurs de miss în China și a acuzat că este nevoită să îndure condiții inumane. Clujeanca îi acuză pe organizatori de lipsă de profesionalism. 

Monica Hill a vorbit în detaliu de despre acest incident, în exclusivitate la Star News: "Într-adevăr, avem o problemă cu alimentaţia de aici, în ideea în care nu prea găsim mâncare europeană, iar majoritatea...Cred că suntem 40 de ţări din Europa şi majoritatea nu putem mânca mâncarea asta. Mâncăm toată ziua doar broccoli şi cam ce mai găsim noi, pâine, dar pentru ei este un lucru bun pentru că şi-ar dori ca noi să mai slăbim."

Iubita celebrului designer spune că a slăbit foarte mult din cauza lipsei hranei și totul ar fi din cauza faptului că organizatorii sunt foarte stricți. 

"Ne cântăresc zilnic, ca să mai slăbim, până la final ar trebui să fim cât mai slabe. Am slăbit patru kilograme. Ei şi-au dat seama că noi nu putem mânca, au văzut şi cred că este un motiv pentru care ei nu vor să ne aducă (n.r. mâncare). Tot timpul după ce ne cântăresc ne zic: ,,Ai mai slăbit, ai mai slăbit". Da, ştim că am mai slăbit , vedem şi noi că am mai slăbit, dar ei în continuare îţi spun:,,Să mergi la sală, să mănânci cât mai puţin". Nu, nu ştiu sincer ce se întâmplă. Ei îşi doresc un show foarte mare, sunt foarte perfecţionişti, sunt foarte stricţi.", a spus Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, la Star News. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro