Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică? "Ai reparat ceva care era greşit"

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică? "Ai reparat ceva care era greşit" © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din ţară. Cu un corp plin de muşchi, lucrat la sală, un zâmbet fermecător şi o carismă unică, la braţul celebrului cântăreţ nu s-ar fi putut afla decât o bombă sexy. Babs, iubita artistului, a recunoscut că a trecut prin mai multe operaţii estetice pentru a ajunge la rezultatul dorit, iar recent se pare că aceasta a mai adăugat o intervenţie pe listă.

Dorian Popa are cu ce se mândri. Bruneta focoasă reuşeşte să încingă minţile tuturor bărbaţilor cu formele sale voluptoase şi cu frumuseţea sa. Babs a recunoscut fără reţineri că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni atunci când a simţit nevoia să schimbe ceva la înfăţişarea sa.

De curând, Dorian, alături de iubita sa au ţinut să-i mulţumească public doctorului care a operat-o. După spusele cântăreţului, înţelegem că Babs a mai apelat la o intervenţie, la nivelul nasului.

"Te pupăm şi-ţi mulţumim pentru că i-ai readus nasul frumos nevestei mele. Şi nu numai că i-ai readus nasul frumos, dar ai reparat ceva care era greşit, ceea ce e mult mai greu", i-a transmis Dorian doctorului pe contul său de Instagram.

Câte intervenţii estetice are iubita lui Dorian

Claudia Iosif sau Babs, aşa cum este cunoscută în mediul virtual, a recunoscut că a făcut mai mult vizite medicului estetician. Bruneta a apelat la liposucţie, implant mamar, implant de sprâncene şi rinoplastie.

"Acum trei ani m-am operat prima oară la nas şi, din păcate, nasul după operaţie era foarte lat. Săptămâna viitoare am o nouă intervenţie", a povestit Babs.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro