Iubita lui Gheorghe Turda, declarații în premieră despre fiul pe care l-a ținut ascuns: "A fost traumatizant"! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Gheorghe Turda, declarații în premieră despre fiul pe care l-a ținut ascuns: "A fost traumatizant"! VIDEO © Facebook

Iubita lui Gheorghe Turda face declaraţii în premieră despre copilul secret. Nicoleta Vociu vorbeşte pentru Antena Stars despre fiul său, dar și despre traumele prin care a trecut, fără să ştie nimeni.

Nicoleta Voicu a trecut printr-un divorţ. Acest eveniment al vieţii l-a marcat pe copilul ei, însă au ştiut împreună să meargă mai departe şi să se descurce indiferent de situaţie. 

"Este baietelul meu aici acum este ditamai băiatul, are 23 de ani, acum este cea mai mare realizare a vieţii mele. Îl cheamă Vicenţiu şi înainte de toate am fost mamă, adica nu am pierdut niciun moment important. Este traumatizant a fost traumatizant dar am încercat eu cel puţin să arăt latura mea puternică", a spus Nicoleta Voicu. 

"Au fost momente multe de cumpănă de neajunsuri când dacă nu am avut un număr la care să sun să cer ajutor, chiar şi financiar pentru că au fost zile grele pentru mine cu aceasta rată la bancă şi au fost zile în care a trebuit să îmi gospodăresc banii de azi pe mâine mai cautam 10 lei prin cutiuţa, era soare pe strada mea când găseam 10 lei printr-un buzunar al genţii", a mai spus Nicoleta Voicu. 

S-au împăcat de curând

Potrivit surselor Spynews.ro, Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda sunt din nou împreună. După aproximativ două luni, se pare că dorul a fost mult prea greu de suportat şi şi-au găsit alinarea, din nou, unul în braţele celuilalt. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro