Iubita lui Kamara, îndrăgostită lulea de artist. Cei doi au planuri mari

+3 click pentru
galerie

Kamara, fericit alături de noua iubită © Foto: Instagram

După ce numele său nu a contenit să apară în toată presa care urmare a scandalului cu fosta soţie şi amanta, iată că lucrurile par că s-ar fi liniştit pentru Kamara. Artistul nu a stat mult pe gânduri şi şi-a găsit dragostea în braţele unei focoase şatene, mai mică decât el cu 21 de ani.

Roberta Alexa pare că este tot ceea ce avea nevoie Kamara pentru a se linişti şi pentru a crede, din nou, în dragoste. Cei doi formează un cuplu de trei săptămâni, iar lucrurile par că merg cum nu se poate mai bine. Este şi normal dacă este să ne gândim pentru că la început pentru toate cuplurile curg doar lapte şi miere. Cert este că Roberta Alexa este îndrăgostită de mama focului de Kamara, iar cei doi trăiesc din plin povestea de dragoste.

Chiar dacă nu au încă planuri de nuntă, ceea ce este şi normal după o perioadă atât de scurtă, cei doi se înţeleg perfect, iar Roberta abia aşteaptă să-l cunoască pe micuţul iubitului ei. Kamara şi iubita au planuri mari, vor să se distreze împreună, să se bucure de viaţă şi să lase lucrurile să vină de la sine. În plus, Roberta a vorbit recent despre relaţia pe care o are cu Kamara, adăugând că nu s-au mutat împreună cu iubitul ei, dar este foarte fericită alături de el şi că relaţia se îndreaptă spre drumul cel bun, potrivit informaţiilor din presă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro