Prima fotografie cu iubita lui Matteo însărcinată în 5 luni. Cei doi așteaptă o fetiță. FOTO

+3 click pentru
galerie

Prima fotografie cu iubita lui Matteo însărcinată în 5 luni. Cei doi așteaptă o fetiță. FOTO © instagram

Matteo este în culmea fericirii. Iubita lui este însărcinată, iar în doar câteva luni își vor putea strânge fetița în brațe. Artistul a făcut publică imaginea cu burtica de graviduță a Elenei, iubita acesteia. 

Matteo are parte de cele mai frumoase momente din viața lui. Artistul a postat pe contul său de socializare prima fotografie cu burtica de graviduță a iubitei sale. Cei doi așteaptă o fetiță, iar în doar 4 luni își vor putea strânge la piept micuța. Cei doi sunt foarte fericiți și împliniți, iar artistul a ținut să transmită bucuria și cu prietenii de pe contul său de socializare „A venit momentul să facem marele anunț. Familia mea se mărește și vom avea în cateva luni o fetiță. Ne bucuram mult de acest moment, vă mulțumim pentru că ne sunteți alături”, a precizat cântărețul în dreptul fotografiei cu cei doi. 

Cum a reacționat la aflarea veștii

Matteo a aflat vestea prin telefon! La început, nu i-a venit să creadă, dar după câteva momente a înteles exact ce i se întâmplă

„Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții”, a spus Matteo, potrivit Viva.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro