VIDEO / Iubita tinerică a lui Gheorghe Turda, geloasă pe artist?! "Ceea ce se întâmplă după şase luni de relaţie..."

+3 click pentru
galerie

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu trăiesc o relaţie de iubire de şase luni de zile şi au decis să facă pasul cel mare. S-au mutat împreună şi şi-au asumat relaţia în public. 

Între Gheorghe Turda (70) și Nicoleta Voicu (47) este o diferență de 23 de ani, care, însă, nu a stat în calea fericirii lor, iar legătura dintre ei a evoluat frumos. 

Invitaţi în emisiunea "Răi da' Buni", cei doi au vorbit despre relaţia lor de iubire, iar Nicoleta Voicu a vorbit şi despre gelozie şi a spus că îşi doreşte să stea cu capul sus atunci când iese din casă. 

"Ceea ce se întâmplă acum după şase luni de relaţie... se spune că suntem soţ şi soţie, dar suntem încă în perioada în care ne cunoaştem, dar mai sunt sincope. E deminitatea mea de femeie ca atunci când ies din casă să pot să stau cu fruntea sus. Am avut emoţii când i-am întâlnit fetele. Ceea ce ne ţine împreună e că din interiorul familii nu vin păreri neagtive." a spus Nicoleta Voicu.

"Cauţi, cauţi şi o găseşti. Nu a fost simplu să fie cucerită. Am fost căsătorit o singură dată şi soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Ea seamănă cu soţia mea şi fetele mele o iubesc. Nu are sens să ne căsătorim, nici ea nu vrea, nici eu." a spus Gheorghe Turda. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro