Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „O să rezolvăm problema din start”

+3 click pentru
galerie

Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „O să rezolvăm problema din start” © Instagram

Deși a fost mereu o apariție controversată, capabilă să întoarcă spre ea toate privirile, Iulia Albu ține foarte mult la intimitatea de pe plan personal. Creatoarea și-a ținut bine ascuns actualul iubit și nu vorbește foarte des despre acesta.

Însă, este clar că atunci când se decide chiar să vorbească despre acest subiect, Iulia Albu rămâne la fel de sinceră și de directă ca întotdeauna. Nu s-a ferit să spună că, da, cel mai probabil va ajunge din nou la altar, iar, acum, dezvăluie și un alt plan interesant pentru viitor.

Iulia Albu vrea să adopte

Iulia Albu are deja un copil, o fată pe nume Mikaela, din mariajul ei anterior. Și-ar mai dori copii și cu actualul iubit, fiind destul de sigură că ar putea apela chiar la adopție.

„Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a spus Iulia Albu, pentru OK! Magazine.

Iulia Albu se pregătește să se mărite din nou

În cadrul unui interviu, Iulia Albu a dezvăluit faptul că se vede din nou mireasă și a spus destul de clar faptul că, da, se va recăsători din nou. Creatoarea a punctat faptul că ține foarte mult la intimitatea de cuplu și că nu ar putea niciodată să stea într-o relație pe care să n-o vadă rezistând pe termen lung.

„Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine”, a spus Iulia Albu, pentru Ciao.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro