VIDEO / Iulia Albu nu mai are liniște! Vedeta e terorizată în fiecare noapte și nevoită să sune la poliție: ”E absolut incredibil”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Iulia Albu nu mai are liniște! Vedeta e terorizată în fiecare noapte și nevoită să sune la poliție: ”E absolut incredibil” © instagram

Chiar dacă locuiește într-o zonă rezidențială și extrem de luxoasă, se pare că pe Iulia Albu nu o încălzește cu nimic acest aspect deoarece în ultimele nopți e nevoită să sune de fiecare dată la poliția din cauza zgomotului puternic de pe un șantier din apropiere.

Iulia Albu are parte de o viață așa cum și-a dorit dintotdeauna, o viață bazată pe lux și opulență, însă iată că celebrul critic de modă nu are liniște, iar aici vorbim la propriu, deoarece vedeta a anunțat pe pagina sa de socializare că mai tot timpul, în ultimele zile, trebuie să sune la 112 pentru a putea să se odihnească! 

Chiar dacă trăiește într-o zonă rezidențială și care la prima vedere pare liniștită, iată că în apropiere în acest moment este un șantier în lucru care se pare că are program și de noapte, după cum se arată nervoasă Iulia Albu. 

Vedeta este terorizată de zgomotul produs în zona de lucru, iar pentru asta a apelat de mai multe ori la oamenii legii pentru a putea cumva să-i oprească pe muncitori să-și continue activitatea după asfințirea soarelui. 

Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, a spus Iulia Albu pe pagina sa de Instagram destul de nervoasă de situția creată. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am chemat politia. Este incredibil Asa ceva.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro