Iulia Albu, mărturia opulenței! Cât a costat cel mai scump obiect din garderoba ei. A dat cât pe o mașină!

+3 click pentru
galerie

Iulia Albu, mărturia opulenței! Cât a costat cel mai scump obiect din garderoba ei. A dat cât pe o mașină! © Instagram

Una dintre cele mai „picante” apariții din showbiz-ul de la noi, Iulia Albu este o adevărată expertă în materie de modă. Că, na, dacă nu ea, atunci cine?

Creatoarea nu se uită de două ori la preț atunci când își cumpără câte o piesă nouă, iar așa se face că vedeta a ajuns să dea pentru un obiect de garderobă, cât pentru o mașină!

Botinele Iuliei Albu, cât o mașină

O iubitoare a luxului și a marilor case de modă, Iulia Albu a povestit cât a dat pe cel mai scump obiect din garderoba ei. Este vorba despre o pereche de botine Alexander McQueen, ce aparțin celei mai recente colecții a celebrului designer.

Pentru această achiziție de lux, Iulia Albu a scos din buzunar 2.500 de euro, o sumă pe care, însă, nu o consideră deloc exagerată!

Pe ce brand nu ar da niciodată bani

Mai mult, chiar dacă are mereu ochii pe marile case de modă ale lumii, Iulia Albu a mărturisit că există un brand, mult îndrăgit de milioane de femei, pentru care nu ar da niciodată astfel de sume de bani.

„Eu nu mi-aș alege ca geantă Hermes, consider că e o investiție mult prea mare și este un brand care s-a banalizat mult prea tare în ultimul timp”, a spus Iulia Albu, pentru VIVA!

Iulia Albu își dorește să adopte un copil

De curând, Iulia Albu a mărturisit că și-ar dori să fie din nou mamă. Dacă nu ajunge să poată deveni mamă de gemeni, vedeta a precizat că și-ar dori mult să adopte un copil – însă, nu din străinătate, ci din orfelinatele din România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro