Prima apariţie publică după ce şi-a înmormântat tatăl. Artista este împietrită de durere

+3 click pentru
galerie

Prima apariţie publică după ce şi-a înmormântat tatăl. Artista este împietrită de durere © Foto: Facebook

Iulia Dumitrache trece prin clipe grele, după ce şi-a pierdut tatăl în urmă cu doar câteva zile. Artista a vorbit la Antena Stars despre drama prin care a trecut, povestind şi care au fost ultimele clipe din viaţa părintelui său.

Iulia Dumitrache şi-a pierdut tatăl vineri. Tatăl artistei, care era preot, suferea de mai multe afecţiuni, iar în ultimele zile nu prea se simţise bine, însă toată familia spera că acesta îşi va reveni. Nu a fost aşa, iar durerea lăsată în urmă este fără cuvinte.

"Îmi este greu pentru că nu ne-am obişnuit cu decesul tatălui care a avut loc vineri. Suferea de mai multe afecţiuni, cu inima, diabet. Avea 61 de ani. Nici dacă avea 90 de ani nu ne aşteptam la lucrul acesta. El a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti. De când a intrat la Terapie Intensivă am fost pregătite de medici, dar am sperat într-o minune. Cred că Dumnezeu l-a iubit foarte mult pentru că el a fost şi preot. A murit chiar în aceeaşi zi în care s-a preoţit în urmă cu 34 de ani. Duminica trecută am vorbit ultima dată cu el pentru că apoi nu a mai putut să comunice, a fost intubat. Se simţea rău, dar nu atât de rău încât să credem că era sfârşitul", a spus Iulia Dumitrache.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro