Ce a făcut Iulia Pârlea, fosta iubită a lui Alex Piţurcă, la puţin timp după ce Cristina Ich a anunţat că este însărcinată

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut Iulia Pârlea, fosta iubită a lui Alex Piţurcă, la puţin timp după ce Cristina Ich a anunţat că este însărcinată © Foto: Instagram

Cristina Ich a anunţat miercuri că este însărcinată, iar în doar trei luni urmează să aducă pe lume un băieţel. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, iat toţi cei apropiaţi Cristinei şi lui Alex, dar şi fanii lor s-au bucurat nespus.

Mulţi nu s-au putut să nu se întrebe şi ce reacţie a avut Iulia Pârlea, fosta iubită a lui Alex Piţurcă, în momentul în care a aflat că bărbatul pe care l-a iubit va deveni tată. Cum a reacţionat, propriu-zis, încă nu ştim, dar ştim ce a făcut la câteva ore după ce Cristina Ich a dat vestea.

Iulia Pârlea părea că se simte foarte bine şi chiar şi-a postat o imagine de la volan în timp ce conducea şi asculta o melodie de dragoste de-ale lui Lady Gaga. Să fie un mesaj cu subînţeles pentru Alex Piţurcă sau să fie doar dovada că a trecut peste fosta relaţie, iar melodie este dedicată, de ce nu, unui nou bărbat din viaţa ei?

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro