Iulia și Mihai Albu, scandal din cauza coronavirusului. Creatoarea i-a interzis fostului soț să o vadă pe fiica lor

+2 click pentru
galerie

Iulia și Mihai Albu, scandal din cauza coronavirusului. Creatoarea i-a interzis fostului soț să o vadă pe fiica lor © Arhivă

Pandemia de coronavirus stârnește tensiuni între Mihai și Iulia Albu. După ce creatorul de modă a postat o fotografie care a înfuriat-o pe fosta soție, Iulia Albu a reacționat dur și a declarat că îi interzice fostului soț să o mai vadă pe fiica lor.

În urma divorțului, instanța a decis că Mihai Albu are dreptul să își vadă fiica o dată la două săptămâni. Asta înseamnă că cei doi ar fi trebuit să petreacă timp împreună în acest weekend, însă, ce să vezi, Iulia Albu s-a înfuriat la culme și nu îi mai permite fostului partener de viață să facă acest lucru.

Ce a enervat-o pe creatoare

Totul a pornit de la o fotografie, postată zilele trecute de Mihai Albu. Designerul s-a pozat cu o coroană pe cap și a transmis mesajul: „Am CORONA, n-am virus. Când stai prea mult acasă.” 

A fost o glumiță nevinovată, spune Mihai, însă Iulia a rămas cu un gust cu adevărat amar și a hotărât că nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, la tatăl ei în acest weekend. Anunțul l-a făcut în direct, la o emisiune TV, după ce Iulia l-a făcut „penibil” pe fostul ei soț.

Ce spune Mihai Albu

Mihai Albu a comentat decizia fostei soții și a explicat că Iulia se teme de faptul că ar putea să o infecteze pe fiica lor cu coronavirus.

„Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil?”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.

Pe final, Mihai Albu a precizat că a stat acasă timp de patru zile încontinuu și i-a transmis fostei sale soții să se izoleze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro