Iulia Vântur, totul despre căsătorie și copii. Vedeta a dat cărțile pe față! „Este o binecuvântare de la Dumnezeu”

+3 click pentru
galerie

Iulia Vântur, totul despre căsătorie și copii. Vedeta a dat cărțile pe față! „Este o binecuvântare de la Dumnezeu” © Instagram

Iulia Vântur a rupt tăcerea! Vedeta a vorbit fără nicio inhibiție despre planurile de viitor și a spus totul despre căsătorie și copii. Dezvăluirile sale au surprins pe toată lumea!

Iulia Vântur este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul autohton. Celebra blondină trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de faimosul actor Salman Khan. Așadar, mulți s-au întrebat ce planuri au aceștia legate de căsătorie sau copii.

De-a lungul carierei sale, Iulia Vântur a dat dovadă în permanență de profesionalism și transparență. Vedeta a demonstrat în orice situație că este o femeie asumată, puternică, gata să spună lucrurilor pe nume fără nicio reținere. 

În ceea ce privește viața personală însă, Iulia Vântur a fost destul de discretă. Astfel că, mare le-a fost uimirea fanilor atunci când vedeta a vorbit deschis despre căsătorie și copii. 

De curând, vedeta a fost chestionată în legătură cu planurile sale de viitor. Iulia Vântur a recunoscut cu această ocazie că o căsătorie nu simbolizează o prioritate pentru ea, dar în ceea ce privește o sarcină, aceasta s-ar simți binecuvântată de Dumnezeu dacă ar avea un copil.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a spus Iulia Vântur pentru viva.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro