Iuliana Luciu, scrisoare pentru Moş Crăciun: "Să mă ierţi că am crescut"

+3 click pentru
galerie

Iuliana Luciu © Facebook

Ne apropiem cu paşi repezi de perioada sărbătorilor de iarnă, iar oamenii pregătesc scrisori pentru Moş Crăciun cu diferitele lucruri pe care şi le doresc. Aşa a făcut şi Iuliana Luciu, apoi a postat totul pe pagina sa.

Iuliana Luciu i-a scris o scrisoare emoţionantă Moşului în care nu i-a cerut nimic material, ci vrea doar să îi ştie pe cei dragi bine, cu zâmbetul pe buze. De asemenea, vedeta îi cere iertare Moşului pentru faptul că a crescut şi că nu îşi mai doreşte dulciuri şi jucării. 

"Moșule, cred că a venit timpul sa iti scriu si eu... Nu stiu ce ar trebui să îți cer prima dată. Poate că sunt multe lucruri care îmi vin în minte. Aş începe prin a-ţi mărturisi că mi-aș dori să pui un zâmbet si o speranță în sufletul fiecărui copil si tuturor mamelor care ii veghează zi de zi. Te-aș mai ruga sa ștergi lacrimile de pe chipurile brazdate de ani ale părinților și bunicilor care își atintesc privirea pe geam, așteptând să vină acasă cei pe care ii poarta în inima! M-ar bucura enorm ca familia mea, apropiatii si nu numai sa fie sanatosi!
Îţi mai cer sa încălzești inimile tuturor celor care m-au rănit în acest an, sa le șoptești ca i-am iertat si ca i-as îmbrățișa oricand cu drag!
Celor care au plecat acolo sus sa le transmiți sa mi-e dor si ca ii iubesc enorm, ca mi-aș dori să îi simt aproape si ca ma hrănesc din amintirile lor.
Spre final îţi spun Moșule cu regret, si te rog sa ma ierți ca nu-mi mai lipesc nasucul de geam înconjurată de luminite ca sa te astept, sa ma ierți ca nu imi mai doresc dulciuri si jucării... Acum vreau oameni, care sa ma sprijine si sa ma iubească, buna, rea, imperfectă asa cum sunt... 
Acum nu mai "fur" bomboanele din pom și las ambalajul ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat... :) 
Ma uit pe geam și îmi doresc pace, iubire si liniste in suflet! 
Să mă ierți ca am crescut, Moșule..."
, a scrs Iuliana Luciu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro