Izolarea i-a pus la mare încercare, însă au depășit-o cu brio. Alex Velea a dezvăluit care este secretul relației sale cu Antonia: ”În felul ăsta nu rezistam”

Alex Velea a dezvăluit care este secretul relației sale cu Antonia © Instagram

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Din această cauză, de multe ori, gurile rele i-au tot criticat pe cei doi artiști, însă ei au mers mai departe, bucurându-se de familia pe care o au. 

Deși, mulți spun că Alex Velea este un noroc, având lângă el o asemenea femeie, ei bine, artistul mărturisește că norocul a fost de parte amândurora, atunci când s-au întâlnit și s-au îndrăgostit. 

Alex Velea este conștient că mulți râvnesc la femeia lui, însă, susține că nu ar fi făcut niciodată compromisuri doar de dragul frumusețeii Antoniei, femeia care l-a făcut tată de două ori. 

Și pentru că mulți și-ar fi dorit să fie acum în izolare alături de Antonia, Alex Velea a dezvăluit cum a fost această perioadă pentru el și familia sa. Vedeta a rămas acasă, ca noi toți de altfel, alături de cei doi băieți și de frumoasa Antoni.a 

Izolarea a fost grea și pentru ei, însă Velea a dezvăluit că un singur lucru le-a făcut mai ușoară această perioadă. Și nu, nu este vorba despre frumusețea și senzualitate Antoniei. 

Velea spune că în cuplul lor, mereu, dar mai ales acum, comunicarea a fost cheia succesului. 

“Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia, doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt. Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a spus Alex Velea în cadrul unei emisiuni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro