Azi e bine şi fericit, dar Jean de la Craiova a trecut printr-o durere imensă. Şi-a făcut curaj şi a vorbit despre problema sa

+3 click pentru
galerie

Azi e bine şi fericit, dar Jean de la Craiova a trecut printr-o durere imensă. Şi-a făcut curaj şi a vorbit despre problema sa © Facebook

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi. Mereu vesel şi plin de viaţă, manelistul a reuşit să le intre la inimi fanilor şi chiar să fie în topul preferinţelor.

În plus, Jean de la Craiova o duce foarte bine şi în  plan personal, pentru că are o familie frumoasă, care îi oferă toată liniştea de care are nevoie. Dar să ştiţi că lucrurile nu au stat mereu foarte bine în viaţa sa, asta pentru că artistul a trecut prin clipe grele, în tinereţe.

Chiar dacă a ajuns foarte sus, Jean de la Craiova nu se sfieşte să vorbească despre momentele grele din viaţa sa, tocmai pentru a le da un exemplu celor care sunt jos şi a le arăta că pot urca oricând, dacă muncesc.

Astfel, în urmă cu ceva timp, Jean de la Craiova povestea la tv că viaţa lui nu a  fost mereu una uşoară, ba chiar erau momente când nu avea ce să mănânce. Deşi pentru mulţi ar putea părea incredibile, ei bine, lucrurile sunt cât se poate de adevărate. "Am fost sărac lipit pământului, mi se lipise burta de şira spinării. Între timp mi-am revenit", a spus Jean de la Craiova la tv. 

Jean de la Craiova lansează o carte

În plus, Jean de la Craiova are planuri măreţe pentru fanii săi. Artistul vrea să lanseze o carte în care să povestească lucruri nemaiştiute despre cariera lui. Fanii vor avea surprize uriaşe, mai ales că volumul va fi unul foarte mare, de 400 de pagini, astfel că vor avea ocazia să afle lucruri mai puţin ştiute din cariera lui.

"Vreau să scriu o carte, deja am început, Viaţa mea de lăutar, are 400 de pagini, va avea 3-4 capitole. Eu povestesc şi cineva o scrie. Este o scriitoare foarte bună. Urmează ca în toamnă să-i fac lansarea la o librărie", a spus Jean de la Craiova la "XNS".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro