Jean Paler, declaraţii emoţionante: ,,Prietenii m-au uitat total''

+3 click pentru
galerie

Jean Paler, declaraţii emoţionante: ,,Prietenii m-au uitat total'' © antenastars

Jean Paler a trecut prin clipe foarte grele in ultima perioadă. Problemele de sănătate l-au ţinut pentru mult timp în spital, iar în luna aprilie i-a fost montat un defibrilator. Acum actorului i-au fost implantate şase stenturi la inimă.

Invitat la Star Matinal de Weekend, Jean Paler a ales să vorbească despre perioada grea prin care a trecut. Actorul a fost internat în spital pentru o bună perioadă, deoarece probleme la inimă s-au agravat. În luna aprilie i-a fost montat un defibrilator, iar recent a fost operat, iar vedetei i-au fost implantate şase stenturi. Actorul a reuşit să treacă peste asta, dar este extrem de dezamagit de prietenii săi, dar şi de stat, care i-a crescut pensia cu doar 6 lei, în ciuda tuturor anilor pe care acesta i-a trăit pe scenă, bucurând milioane de oameni. 

Prietenii l-au uitat 

Vedeta i-a mărturisit lui Andrei Ştefănescu şi lui Nasrin, în cadrul emisiunii, că prietenii l-au uitat şi nu s-au interesat de starea lui de sănătate. ,,Prietenii m-au uitat total. Am primit în schimb vizita în spital de la oameni pe care nu i-am cunoscut în viaţa mea, au venit în faţa mea, ,,fiinţe născute mai devreme'' care au venit cu borcănelul de zacusca, că ştiau că îmi place zacusca ''. Deşi actorul încearcă să abordeze cu zâmbetul pe buze situaţia, se poate observa că este dezamagit de cei pe care i-a ajutat o viaţă, iar acum l-au lăsat uitării. 

Întrebat ce dorinţă are acum, Jean Paler a transmis un mesaj emoţionant, ce i-a lăsat cu ochii în lacrimi pe cei prezenţi ,,Să dea Dumnezeu, când o sa fiu să dau de lucru la preot, să-i dau după seara când voi avea ultimul spectacol. N-aş vrea sa plec până când nu joc ultimul spectacol al vieţii mele.'', a mărturisit actorul pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro