VIDEO / Jeni Nicolau, aniversare tristă: "Soțul meu a plecat din țară"

+3 click pentru
galerie

Jeni Nicolau, aniversare tristă © captura "Agentia Vip"

Jeni Nicolau și-a aniversat astăzi ziua de naștere, dar nu are prea multe motive de bucurie, deoarece soțul ei, a plecat din țară și a lăsat-o singură de ziua ei.

"Să nu întrebați niciodată o femeie ce vârstă are. Soțul meu a plecat în Germania cu o treabă profesională, este a doua oară pe această lună. Omul face, e un tip foarte serios.", a spus Jeni Nicolau, la "Agenția Vip".

Cu toate acestea, cântăreața mărturisește că omul alături de care împarte și bune și rele de 12 ani îi face declarații de dragoste mereu. 

"Am primit un buchet de flori mare și m-a sunat la 12 noaptea să-mi spună că sunt bogăția lui, e mare lucru, îi mulțumesc din suflet pentru cei mai frumoși ani. Este foarte mândru și îmi spune că suntem unică. Am fost copleșită de mesajele pe care le-am primit, sunt un om optimist și am simțul umorului, îmi place viața.", a mai spus Jeni Nicolau, la "Agenția Vip".

Jeni Nicolau a povestit și un episod mai puțin plăcut, care s-a petrecut în urmă cu câteva luni, când o necunoscută a intrat peste ea în casă. 

"La mine în casă a intrat o femeie și s-a așezat în casă, eu eram acasă. Aveam probleme la mansardă, s-a urcat din Balș la Craiova, un vecin i-a spus că e poarta deschisă, s-a așezat la masa și a început să mănânce parizer. Nu era agresivă, s-a descălțat, mi-a luat papucii și a început să cânte muzică populară. Abia se petrecuse incidentul cu fata de la metrou, cea omorâtă.", a mărturisit Jeni Nicolau

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro