Veste mare pentru un celebru artist de la noi. A devenit tată pentru prima dată!

+3 click pentru
galerie

Veste mare pentru un celebru artist de la noi. A devenit tată pentru prima dată! © Foto: Instagram

Un artist de la noi este în culmea fericirii. A devenit tată pentru prima dată, iar viaţa sa este mai împlinită ca niciodată. Frumoasa veste a fost dată chiar de simpaticul artist pe reţelele sociale, acolo unde a postat şi prima imagine cu bebeluşul său.

Artistul nu-şi mai încape în piele de bucurie

Jimmy Dub, pentru că despre acesta este vorba, a devenit tată, după ce iubita lui a adus pe lume un copil perfect sănătos. Totul a decurs foarte bine, iar la puţin timp după ce a venit pe lume, proaspătul tătic a ţinut să le facă cunoştinţă fanilor cu minunea din viaţa sa.

Jimmy Dub, tătic de fetiţă

Iubita artistului a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, iar Jimmy Dub este mai fericit ca niciodată. Alături de imaginea postată pe Instagram cu fetiţa lui, Jimmy Dub a postat şi o descriere emoţionantă. "Cel mai frumos moment este atunci când îţi priveşti comoara în ochi 👧🏻❤️❤️❤️❤️Multumim mult, Doamne 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #mydiamond Te iubesc enorm", a scris Jimmy Dub.

Jimmy Dub, felicitat de prieteni şi de fani

Atât fanii, cât şi prietenii au vrut să-i transmită mesaje care mai de care mai frumoase proaspătului tătic, iar printre aceştia se numără şi colegii de scenă ai artistului, Tavi Clonda şi Pepe, care şi ei, la rândul lor, au acasă fetiţe şi ştiu cât de mare este fericirea unui om atunci când devine părinte.

Jimmy Dub şi iubita lui urmează să facă nuntă la anul

Jimmy Dub a precizat la Antena Stars, înainte să se nască micuţa, că botezul şi nunta nu vor avea loc în aceeaşi zi, botezul urmând să fie organizat anul acesta, în timp ce nunta este posibil să aibă loc, la anul, în luna septembrie

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro