Jojo, răpusă de boală. Vedeta s-a fotografiat cu masca de protecţie pe faţă, apoi le-a cerut ajutorul fanilor / FOTO

+2 click pentru
galerie

Jojo, răpusă de boală © Arhiva

Gripa, dar şi coronavirusul fac ravagii în România. Zeci de persoane au fost răpuse de gripă, iar alte cinci au contactat coronavirusul.

Cea care trece prin clipe grele din cauza gripei este şi Cătălina Grama, alias Jojo. Vedeta este la pat de mai bine de o săptămână. Îndrăgita actriță este bolnavă și nu se simte bine deloc.

Şi pentru că vedeta este extrem de apropiată de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, actriţa a împărtăşit cu internauţii momentele grele prin care trece, dar le-a cerut şi sfaturi, fiind într-o situaţie extrem de dificilă.

Recent, Jojo a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie prin care şi-a îngrijorat fanii. Vedeta s-a pozat cu o mască medicală pe faţă, apoi a lăsat şi un mesaj prin care le explică celor din mediul online ceea ce trăieşte.

Se pare că nu mai scapă de răceala pe care a contactat-o şi pe care îi este frică să nu le-o transmită şi copiilor.

Alături de fotografie, actriţa a postat un mesaj prin care cere ajutorul fanilor în legătură cu măştile de protecţie, pe care este nevoită să le poarte, până ce va scăpa de virusul care i-a pus capac.

Pentru că mai toţi românii şi-au achiziţionat măşti de teama gripei şi a coronavirusului, în multe farmacii acestea nu se mai găsesc.

Aşa se face că Jojo nu a mai găsit măşti medicale în farmaciile din apropierea casei ei. De aceea, vedeta şi-a întrebat fanii unde ar trebui să meargă pentru a mai găsi măşti de protecţie.

"Neaţa dragilor! Uite şi faţa mea din ultimele zile, care îmi aminteşte de #ŢestoaseleNinja!! Mă gândesc să îmi schimb numele în RafaelA sau LeonardA, sau aşa ceva.🤣 În altă ordine de idei, după ce am purtat-o zi şi noapte am făcut alergie la ea.🤷🏼‍♀️ Şi tind să cred că şi ea a făcut alergie la mine.🤣 Bine, am purtat mai multe, nu numai pe aceasta. Dacă ştiţi vreo farmacie unde mai au măşti, vă rog să îmi scrieţi mai jos. În zona în care locuiesc s-au terminat! Răceala mea însă e tot aici. Aşa că... o să mă apuc să port eşarfe din satin sau de mătase, ca bandiţii, că nu ştiu ce altceva să fac. Zi faină, fără mască! ☺️😘", a fost mesajul postat de Jojo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro