Jojo a dezvăluit secretul siluetei sale! "Cea mai bună formă de mişcare pentru mine"

+3 click pentru
galerie

Jojo a dezvăluit secretul siluetei sale! "Cea mai bună formă de mişcare pentru mine" © Facebook

A devenit mamă de două ori, dar are o siluetă de vis! Jojo este invidiată de multe femei, iar acum a decis să dezvăluie care este secretul ei atunci când vine vorba de mişcare. 

Jojo, Cătălina Grama pe numele ei adevărat, are doi copii care o ţin "în priză" toată ziua. Achim şi Zora au nevoie tot timpul să se joace, aşa că şi vedeta se distrează alături de ei. Recent, Jojo a scris un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde le-a spus tuturor cum reuşeşte să îşi menţină silueta. 

"Dacă vă întrebaţi care e cea mai bună formă de mişcare pentru mine, ei bine, cam asta este.😊In fiecare zi sunt cu copiii mei în braţe. 25 de kile de iubire Achim, 12 kile de iubire Zoricel. Şi uite aşa, copiii mei îmi oferă şi iubire dar si un super antrenament în fiecare zi. Aici o fac pe Zori avion cu motor. 🦋E unul dintre cântecele ei favorite si după ce o ridic de multe ori şi o las jos, ridică mânuţele în aer şi spune încântată: “Mai vreau avion, mami!“", a scris Jojo în dreptul imaginilor cu ea şi fiica ei. 

Băieţelul lui Jojo îi călcă pe urme celebrei sale mame?

Achim, băieţelul lui Jojo, este un copil foarte inteligent şi ambiţios, iar mama sa le-a povestit fanilor că micuţul a câştigat un premiu la un concurs de teatru. "Achim este un suflet rupt din cer, cu ochii mari, gene lungi și o inteligență sclipitoare. Îi spun în fiecare zi că este cea mai mare dragoste a mea și că îl iubesc imens! Ieri ne-a făcut mândri pe toți pentru că a participat la concursul de teatru/recitare “D’ale lui Otopeanu” și a câștigat premiul presei pentru interpretarea unui monolog. El nu vrea să devină actor, vrea să devină inginer constructor, însă adoră să participe la toate competițiile. 🤷🏼‍♂️Ieri, pe scenă a fost foarte fain și simpatic, a umplut singur o scenă mare și a primit de la public multe aplauze. A fost prima dată când Achim a spus un monolog. Cum să va spun altfel? Îmi umple inima. Achim m-a făcut mamă, e primul meu născut și conexiunea dintre noi va rămâne pentru totdeauna incredibilă. Te iubesc, flăcăul meu! Ești o minune și o binecuvântare în viețile noastre! Felicitări Achim! 🎤🏅", a scris Jojo pe Instagram.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro