Jorge a rămas fără 16.000 de lei. Artistul a fost jefuit în Republica Dominicană

Jorge a rămas fără 16.000 de lei © Arhiva

Simpaticul Jorge a fost victima unor hoţi chiar în Republica Dominicană, acolo unde îşi petrecea vacanţa alături de familie. 

Artistul în vârstă de 37 de ani a fost înşelat, peste 16.000 de lei fiindu-i sustraşi de pe propriul card.

Dacă vă întrebaţi cum a fost posibil, ei bine, vă spunem că Jorge a avut cel mai mare ghinion.

Vedeta se afla în Republica Dominicană, iar în momentul în care a vrut să retragă bani de pe card, un dispozitiv de clonare a cardurilor i-a furat PIN-ul şi i-a golit tot cardul.

„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o «maimuţă»", a spus cântărețul.

Nefericita întâmplare l-a lăsat pe Jorge fătă aproximativ 3.500 de euro. Şi, din păcate, artistul nu şi-a mai recuperat niciun ban.

Şi ca ghinionul să fie şi mai mare, când credea că poliţiştul din apropiere îl poate ajuta, Jorge şi-a dat seama că şi omul legii era mână în mână cu hoţii.

„Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei. Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un «poliţist». M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui «pisica» (aparatul care a ieşit din bancomat odată cu cardul). M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel «poliţist» şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar «poliţistul» era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban", a spus Jorge, conform click.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro