VIDEO / Jorge, revedere emoționantă cu fiica plecată în America: "Am început să plâng"

+3 click pentru
galerie

Jorge © captura video

Fata cea mare a lui Jorge s-a mutat în America alături de mama sa, iar artistul a călătorit de curând peste Ocean pentru a-și vizita fiica.

Jorge s-a declarat extrem de emoționat de revedere și mărturisește că a fost de acord din prima cu mutarea fetiței sale în Miami. Artistul este bucuros că fiica lui are parte de multe oportunități și este foarte încrezător în viitor. 

"Sunt pe jumătate vesele, pe jumătate trist. A fost foarte bine, una dintre cele mai frumoase vacanțe. Am avut copilul alături, am fost și la școală la ea. E cel mai frumos sentiment să am două fetițe. Sunt cel mai norocos tată din lume. Atunci când am ajuns acolo era adaptată și familiarizată cu tot din Miami, mi-a plăcut foarte mult. Era conectată la acel loc. Îi mulțumesc mamei sale pentru acest lucru. Creștem împreună copilul și mă bucur că are oportunitatea aceasta Karina să crească în America. Nu-i venea să creadă că am răspuns pozitiv că sunt de acord ca fetița să se mute acolo. Am simțit o bucurie și am zis da din prima. După am pus capul pe pernă și am început să plâng.", a declarat Jorge, la Răi Da Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro