Judecătorii au decis! Ce se va întâmpla cu bărbatul care l-a incendiat și ucis pe iubitul Oanei Radu

Judecătorii au decis! Ce se va întâmpla că bărbatul care l-a incendiat și ucis pe iubitul Oanei Radu © Arhivă

Tribunalul Dolj a decis, luni, prelungirea mandatului de arestare emis pe numele bărbatului care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu, în urmă cu patru luni. Astfel, agresorul, în vârstă de 32 de ani, va mai rămâne după gratii pentru încă 30 de zile. În urma rănilor grave pe care le-a suferit, Alin Suflea s-a stins din viață pe patul de spital.

Judecătorii au decis ca bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu să mai stea în arest pentru încă 30 de zile. Decizia vine la patru luni după ce bărbatul a semănat teroare într-un bloc din Craiova, acolo unde a dat cu benzină și a dat foc unei scări pline de oameni, scrie gds.ro.

Iubitul Oanei Radu a murit pe patul de spital

Pe 13 august, pompierii au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc din Craiova. Focul pusese pus intenționat, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a stropit oamenii cu benzină înainte să incendieze scara de bloc.

Printre zecii de oameni afectați de șocantul incident s-a numărat și Alin, iubitul Oanei Radu. A suferit răni grave, din cauza cărora a fost transferat la Spitalul Floreasca din București. După trei săptămâni de luptă, a pierdut bătălia pentru viața lui.

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările. Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!”, anunța la vremea respectivă Oana Radu.

Vedeta încă se recuperează după drama trăită, pe care a definit-o ca fiind cel mai greu moment din viața ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro