Veşti bune despre fiul lui Kamara. Micuţul urmează să fie supus ultimelor operaţii

+3 click pentru
galerie

Veşti bune despre fiul lui Kamara. Micuţul urmează să fie supus ultimelor operaţii © Facebook

Kamara este un om puternic, luptător şi plin de iubire pentru copilul lui. Viaţa nu a fost uşoară cu el, mai ales că în ultimii ani a stat mult prin spitale cu băieţelul său, însă, încet, soarele răsare pe strada lui.

Kamara a fost invitat la Star Matinal de la Antena Stars, unde a oferit detalii noi despre starea de sănătate a micuţului său. Chiar dacă este doar un copilaş, Leon este foarte puternic, iar părinţii său au toate motivele să fie mândri de el. În plus, şi veştile primite din partea medicului par să fie destul de bune, iar recuperarea lui Leon este pe drumul cel bun.

Progresele se văd de la o zi la alta, iar Leon mai are de făcut un singur pas: două ultime intervenţii. Una dintre acestea va fi cu celule stem, iar cealaltă va fi cea finală, prin care i se va face o alungire de muşchi. De asemenea, Kamara a povestit că operaţia nu va fi deloc una ieftină, ajungând până la 10.000 de euro. De asemenea, chiar dacă de-a lungul timpului a avut mai multe neînţelegeri cu fosta soţie, ajungându-se chiar la scandaluri în toată regula, Kamara şi mama băieţelului său sunt acum mai uniţi ca niciodată şi luptă împreună pentru sănătatea micuţului.

„Progresele sunt şi mai mari. Este utima intervenţie şi acolo se termină tratamentul. Îi trebuie o alungire de muşchi, pentru că a stat mereu în poziţia aia. Vom merge şi în Spania, în Barcelona, la o alungire de muşhi şi după aceea vom vedea care sunt progresele. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro. Alături de mine este şi fosta soţie şi ea face tot ce poate, el are nevoie de ambii părinţi, chiar dacă noi nu mai suntem împreună. Cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el”, a spus Kamara, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest