Kamara, despre cel mai mare regret din viața lui: "S-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare"

+3 click pentru
galerie

Kamara, despre cel mai mare regret al său: "S-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare" © Facebook

Kamara are grijă singur de băiețelul său, Leon, pe care îl crește cu multă dragoste și devotament. Din păcate, lucrurile sunt destul de complicate în familia lor, pentru că micuțul are o formă de paralizie cerebrală care îl împiedică să se dezvolte normal.

Kamara spune că dacă ar putea să schimbe ceva în viața lui ar fi ziua de naștere a lui Leon. Atunci când s-a născut, fosta lui soție, Oana, s-a prezentat la spital doar pentru o sângerare, nu pentru naștere.

"Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa", a declarat Kamara, pentru click.ro.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro