Kamara şi fosta soţie, din nou împreună de dragul fiului lor! Ce îi aşteaptă pe cei trei

+3 click pentru
galerie

Kamara şi fosta soţie, din nou împreună de dragul fiului lor! Ce îi aşteaptă pe cei trei © captură video

Kamara şi fosta lui soţie, Oana, s-au reunit de dragul fiului lor, Leon, care urmează să primească un tratament cu celule stem. Deşi nu au din nou o relaţie amoroasă, cei doi sunt acum prieteni, încearcă să depăşească împreună toate greutăţile şi să-i ofere fiului lor o viaţă mai bună. 

Marţi, Leon şi părinţii săi, Kamara şi Oana, se vor deplasa în Turcia, acolo unde vor realiza tratamentul cu celule stem la finalul căruia se va decide dacă este nevoie de o operație la nivelul nervilor coloanei vertebrale.

"Mâine e ziua cea mare, plecăm în Turcia cu toţii, să facem acest prim pas în tratamentele ce urmează pentru Leon. În funcţie de ce se va întâmpla mâine, vom şti ce urmează pe parcurs. O să stăm zece zile, aproximativ două săptămâni pentru că trebuie să facă şi fizioterapie după intervenţie. Vom sta acolo, este posibil la un moment dat ca unul dintre noi să se întoarcă şi celălalt să stea, pentru că mai avem lucruri de făcut. Ne ajutăm reciproc în aceste două săptămâni. Are nevoie acolo de prezenţa noastră.", a declarat Kamara la o emisiune tv. 

Mulţi ştiu că fiul Oanei şi al lui Kamara are o problemă de sănătate, dar nu şi ce presupune. Bruneta e explicat că, după naştere, Leon a intrat într-un stop cardiorespirator, iar acum ia în greutate foarte puţin şi foarte greu. 

Din cauza diagnosticului sever, fiul lui Kamara își folosește doar un braț, cântărește 10 kilograme și poartă scutece. Mai mult, trebuie să fie mereu supravegheat.

"Creşte foarte puţin şi foarte greu. După naştere, a intrat într-un stop cardio respirator. Probabil pentru că am născut natural. Dacă nu năşteam natural la 36 de săptămâni, probabil nu avea nicio problemă. Eu m-am nimerit să fiu la Constanţa. Le-am spus că medicul meu m-a programat pentru cezariană", a explicat fosta soţie a lui Kamara, Oana.

"Au intervenit greutăţi şi toate au contat. Dacă nu ar fi avut această problemă, lucrurile poate ar fi fost mai uşoare pentru noi. Lucrurile s-au îngreunat şi s-a creat o distanţă între noi, fiind concentraţi pe el şi mai puţin pe noi. Ne-am îndepărtat", a mai adăugat Kamara. 

În ciuda a ceea ce a fost între ei, Oana şi Kamara formează acum o echipă pentru a fi alături de Leon şi pentru a-l ajuta să depăşească această cumpănă. 

"Noi rămânem părinţii lui, chiar dacă suntem divorţaţi.", au concluzionat cei doi.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro