Exclusiv / Uite ce sâni are Keky, cântăreţul pe tocuri, în urma tratamentului hormonal. Imagini bombă cu artistul / FOTO

+6 click pentru
galerie

Exclusiv / Uite ce sâni are Keky, cântăreţul pe tocuri, în urma tratamentului hormonal. Imagini bombă cu artistul / FOTO © Facebook

Keky are planuri măreţe şi nu se lasă. După ce a renunţat la statutul de cântăreţ pe tocuri şi a ales să devină femeie, Keky este mai încrezător ca niciodată în reuşita sa. Şi nici nu are altfel cum, mai ales că rezultatele încep să apară.

Keky şi-a dat seama cum stau lucrurile în ceea ce priveşte sexualitatea sa, astfel că a început un adevărat demers pentru tranformarea mult dorită, iar primele rezultate au început deja să apară. Keky urmează un adevărat tratament în acest sens, iar concluzia este una îmbucurătoare: Keky va deveni femeia mult visată. În plus, tratamentul dă semne, iar lui Keky i-au crescut şi sânii. Da, da, aţi auzit bine, iar pentru a vă convinge singuri, vă invităm să urmăriţi galeria foto.

Keky s-a mutat la Cluj

Keky ştie că această perioadă nu este uşoară, însă tot efortul merită, astfel că în urmă cu două săptămâni s-a mutat la Cluj, acolo unde îşi va petrece următorul an din viaţă, asta pentru că va fi supus unor operaţii de remodelare facială. Keky spune că nu este uşor, mai ales că nu-i are aprope pe prietenii săi, însă este optimist că totul va fi bine, iar în final va fi cel mai fericit.

"M-am mutat la Cluj de circa 2 săptămâni. Am găsit un oraș foarte frumos și mi-am luat o super căsuță în chirie. Fac sală pană la operații, însă îmi este foarte greu singur, fără prietenii alături. Deseori noaptea plâng, însă sunt determinat și știu că m-am mutat aici pentru operațiile ce vor urma. Lumea mă recunoaște pe stradă, mă oprește să facă poze cu mine și să socializăm. E o atmosferă foarte prietenoasă, însă îmi lipsește Bucureștiului. Trupul e la Cluj, sufletul a rămas la București. Pe 16 Decembrie încep primele operații de feminizare facială și veți putea vedea din mers schimbarea, pe canalul meu de Youtube", a spus Keky, în exclusivitate, pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro