Kim Kardashian de România se pregăteşte să devină mamă: "Gemeni sau tripleţi". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Kim Kardashian de România se pregăteşte să devină mamă: "Gemeni sau tripleţi". VIDEO © Facebook

Kim Kardashian de România se pregăteşte să devină mamă. Francisca Dulceanu are o relaţie de opt ani cu Bogdan, cu care urmează să se cunune religios în curând.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Francisca Dulceanu a vorbit despre nunta pe care o va avea în luna septembrie, dar şi despre copii. Ea şi Bogdan îşi doresc foarte mult copii şi se gândesc chiar la gemeni sau tripleţi. 

"Nu zic nu. Când vine e binevenit. Mi-as dori gemeni sau tripleţi să scap de-o grijă", a spus Francisca Dulceanu. 

Francisca Dulceanu vrea să aibă o siluetă de vis în ziua cea mare

Va avea o nuntă cu peste 500 de invitaţi, aşa că îşi doreşte ca totul să fie impecabil, exact aşa cum ea visează. Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, cântăreaţa a dezvăluit câteva detalii din dieta ei şi din stilul de viaţă pe care îl are acum. 

"Nu mai pot. Când văd toate fetele astea aşa de slabe. Eu sunt în fiecare dimineaţa la sală, nu mă recunosc. Ţine minunea asta de vreo două luni. Fac cardio, rup sala. Nu mai pot, sunt terminată. Ţin şi regim. Mănânc sănătos, am cam eliminat carbohidraţii. Dimineaţa beau apă cu puţină lămâie, aleg să mănânc fructe, afine spre exemplu sau migdale. Beau doi, trei litri de apă. (...) Până pe 7 septembrie mă fac ţiplă. Mi-a fost şi super rău în toată perioada asta", a spus Francisca Dulceanu la Antena Stars. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro