Ce s-a întâmplat cu Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă de acum 20 de ani. Motivul pentru care a plecat din Italia. GALERIE FOTO

+9 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă de acum 20 de ani. Motivul pentru care a plecat din Italia. GALERIE FOTO © Facebook

În urmă cu 20 de ani, Kitty Cepraga era în atenția tuturor, fiind considerată, în percepția multora, ca fiind una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Devenise deja un nume în lumea televiziunilor muzicale românești, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi. S-a retras de pe micile noastre ecrane, s-a „refugiat” în Italia, însă, recent, s-a întors la București. De ce? Hai să aflăm!

De 15 ani, Kitty Cepraga, cunoscută acum sub numele de Kristina Cepraga, locuiește în Italia. Acolo, s-a reorientat spre producții cinematografice și seriale de televiziune. După ce și-a făcut un nume peste hotare, fiica regizoarei Alexandra Cepraga se întoarce la București, orașul ei natal.

De ce a plecat Kitty Cepraga din Italia

Există și un motiv, iar revenirea ei nu este una permanentă. În perioada 22-27 noiembrie 2019, are loc competiția Bucharest Best Comedy Film, o gală care celebrază și desemnează cea mai bună comedie la nivel mondial. Sunt zece filme care intră în cursa pentru marele film.

Cu ce se ocupă zilele astea

În 2011, Kristina Cepraga s-a căsătorit cu James Goodwin, alături de care are o fetiță pe nume Aurora May. Joacă, produce și regizează filme, iar, recent, chiar s-a întors pe băncile școlii.

„Am reușit să am un master în marketing și management al evenimentelor culturale, ba chiar am organizat și câteva evenimente de artă cu Institutul Cultural Român de la Roma. În prezent studiez producția de film”, a mărturisit Kristina Cepraga, pentru VIVA!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro