Povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui. Cum s-au cunoscut și la ce vârstă s-au căsătorit

Povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui. Cum s-au cunoscut și la ce vârstă s-au căsătorit © Arhivă

Klaus și Carmen Iohannis formează un cuplu de foarte mulți ani. A trecut deja peste un sfert de secol de la momentul când au spus „DA” în fața stării civile, dar și în fața lui Dumnezeu. Însă, nu sunt mulți cei care cunosc suișurile și coborâșurile relației dintre cei doi.

Chiar Klaus Iohannis a vorbit, în cartea lansată în 2014, despre începuturile poveștii de iubire cu soția sa, una despre care spune că s-a menținut nestăvilită și că nu a fost perturbată de trecerea timpului.

Cum s-au cunoscut Klaus și Carmen Iohannis

Potrivit spuselor lui Iohannis, cei doi s-au cunoscut acum mulți ani, pe vremea când erau doar studenți. Au fost uniți de prieteni comuni, iar de ziua în care și-a întâlnit viitoarea soție amintește chiar Iohannis.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni”, explică acesta, în volumul „Pas cu pas”. „Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani.”

A absolvit facultatea, apoi a ajuns în sistemul de învățământ. A predat Fizică, în timp ce Carmen a început să predea Engleză, în Sibiu. Pentru a-și vedea iubita, Iohannis mergea zilnic 60 de kilometri cu bicicleta.

„Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp”, a concluzionat Klaus Iohannis.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro