La asta nu te aşteptai! Noul iubit al Andreei Antonescu, gest surprinzător după ce Spynews a anunţat relaţia. FOTO

+3 click pentru
galerie

La asta nu te aşteptai! Noul iubit al Andreei Antonescu, gest surprinzător după ce Spynews a anunţat relaţia © spynews.ro

Bombă după bombă în showbiz-ul românesc! După ce paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Antonescu la braţul noului iubit, iar cei doi au făcut primele declaraţii, iată că Ştefan Manolache a ţinut să le arate tuturor că relaţia este cât se poate de serioasă, deşi sunt abia la început. Ce a făcut? Ei bine, vă spunem imediat!

Paparazzii Spynews.ro, mereu pe fază, au surprins-o pe Andreea Antonescu în tandreţuri cu Ştefan Manolache, reporter la Acces Direct! Sunt ei împreună? Da, da, da! Iar imaginile stau mărturie! Să nu mai spunem şi de declaraţii... care sunt absolut spectaculoase! Deşi relaţia lor este la început, cei doi au hotărât ca, în urma apariţiei imaginilor, să-şi asume totul!

Joi dimineaţă, la scurt timp după ce vestea noii relaţii a surprins întreaga lume mondenă, Ştefan Manolache le-a arătat tuturor că nu mai e loc de îndoială. Noul iubit al Andreei Antonescu a postat o fotografie în care apare în pat, alături de vedetă şi nu oricum! El, la bustul gol, iar ea... cu capul pe pieptul lui! Naturală, nemachiată şi fericită!

Relaţia Andreei Antonescu cu Ştefan Manolache a ieşit la iveală după ce paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi în timp ce plecau de la studio şi se îndreptau spre un supermarket. Au făcut cumpărăturile împreună şi au dat o fugă la o cofetărie, aşa, ca doi îndrăgostiţi la început de drum! Acolo, sub privirile paparazilor Spynews.ro, s-au sărutat cu patos! Apoi, au plecat spre domiciliul lui Ştefan Manolache, unde, dacă ţinem cont şi de fotografia postată în această dimineaţă, au şi petrecut noaptea! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro