La ce a trebuit să renunțe Leo Iorga, din cauza cancerului. Medicii i-au zis să pună „stop” celei mai mari plăceri

La ce a trebuit să renunțe Leo Iorga, din cauza cancerului. Medicii i-au zis să pună „stop” celei mai mari plăceri © arhivă

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact s-a stins din viață la 54 de ani, după ce 8 ani și jumătate a sperat că va ieși învingător în lupta cu cancerul. În momentul în care au început să apară toate problemele de sănătate pentru artist, acesta a fost nevoit să renunțe la una dintre cele mai mari plăceri ale sale. 

Leo Iorga a dus o luptă cruntă cu cancerul încă din anul 2010, atunci când a primit pentru prima dată crunul diagnostic, din partea medicilor. Pentru că s-a operat la momentul respectiv de cancer la plămâni și 5 ani mai târziu a ajuns din nou pe mâinile medicilor, din cauza faptului că boala a recidivat, Leo Iorga a fost sfătuit să renunțe la una dintre cele mai mari plăceri ale vieții sale: condusul. Cu toate acestea, Leo Iorga a ieșit în anul 2015 învingător în lupta cu cancerul, iar soția sa, Paula Iorga, era în culmea fericirii. 

"Se simte foarte bine. Trebuie să facă recuperare medicală pentru problema de la picior, însă sunt sigură că totul va fi bine. În schimb, nu mai poate conduce şi asta este ca un blestem pentru el pentru că îi place enorm să şofeze", a declarat la momentul respectiv Paula Iorga, pentru spynews.ro. 

Leo Iorga a murit la 54 de ani

După ani și ani de chin, inima lui Leo Iorga a încetat să mai bată, la vârsta de 54 de ani. Artistul va fi înmormântat azi la Cimitirul Bellu, după cum chiar fiul lui, Paul Iorga, a declarat. De asemenea, Paul Iorga a mai povestit, în exclusivitate pentru spynews.ro că înmormântarea va fi una liniștită.


facebook whatsapp twitter pinterest