L-a dat de gol, în direct! Ce a răspuns fiul lui Andrei Duban, când a fost întrebat ce își dorește de Crăciun. VIDEO

L-a dat de gol, în direct! Ce a răspuns fiul lui Andrei Duban, când a fost întrebat ce își dorește de Crăciunc © captura video

A fost senzație în această seară în platoul Acces Direct! Printre invitați s-au numărat și Andrei Duban, soția lui, alături de băiețelul lor, care au făcut un show pe cinste.

Cu un tată atât de amuzant și pus mereu pe glume, era normal ca și fiul său să îi calce pe urme. Armin are șapte ani și este un copil tare inteligent și haios. El a scăpat porumbelul, în direct, și totul a avut legătură cu cadourile pe care și le dorește anul acesta din partea lui Moș Crăciun. Întrebat la ce daruri visează, Armin a avut un răspuns cât se poate de hilar: “Niște hăinuțe pentru femeile goale din telefonul lui tati”. Bineînțeles că toată lumea a tratat răspunsul în spirit de glumă, iar cu siguranță Armin i-a făcut să râdă în hohote și pe cei de acasă.

Andrei Duban, scandal cu Viorica de la Clejani

În urmă cu ceva timp, Andrei Duban a fost în scandal cu Viorica de la Clejani. Celebra interpretă de muzică de petrecere a tunat și fulgerat atunci când a auzit că actorul a umilit-o pe fiica ei, Margherita din Clejani. Viorica de la Clejani care a tunat şi a fulgerat când a aflat că fiica ei a fost jignită! Viorica de la Clejani nu a ezitat să îl insulte pe Andrei Duban. Totul a avut o legătură cu faptul că Viorica de la Clejani a postat o fotografie alături de controversatul fals medic Matteo Politi.

"Din câte ştiu, partenera lui este mai operată decât multe şi sunt atâtea doamne şi domnişoare atât de operate şi cred că ar trebui să le explicaţi telespectatorilor şi oamenilor de rând ce înseamnă cuvântul operaţie. Pentru că să foloseşti cuvântul operaţii estetice... păi este ţara plină de buzate.", a declarat atunci Viorica de la Clejani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro